Over mij Tiemen Hamstra

Welkom op mijn website, fijn dat je er bent!

Mijn naam is Tiemen Hamstra, werkzaam als Technisch Coördinator bij de afdeling Kwaliteit en Veiligheid van MEDUX. 

Meer dan 40 jaar ervaring heb ik opgedaan in techniek, logistiek, service & onderhoud en productinformatie systemen. Dit in de wereld van  robotica Roned (Robot Industrie Nederland 1984 -1994 en de zorg (Vitalis, HartingBank, Medux 1996- nu)

Mijn professionele achtergrond omvat een brede kennis van mechanica, elektronica en automatisering, dit met de nadruk op CRM/ERP QA systemen, borging van wetgeving-normen (Medical Device Regulation EU2017/745) product informatie systemen en risicomanagement. 

Binnen de NEN commissie ben ik aangesloten als commisielid voor bedden  en matrassen.

Als je vraagt wat is je grootste passie, Tiemen? Dat is mijn passie voor het delen van kennis met mensen.  Je ziet dit ook terug in de opleidingen die ik samen met collega’s mag verzorgen binnen MEDUX. Vandaar ook deze site waar ik kennis deel met betrekking techniek , wetgeving en innovaties in de zorg.  

Dit alles met het oog op veiligheid voor mens en omgeving, dit door bekwaam en bevoegd handelen.  

Voor mij gaat veiligheid verder dan protocollen, formules, systemen, techniek en het oplossen van complexe vraagstukken. Uiteindelijk bepalen mensen de kwaliteit van veiligheid. 

Met deze visie adviseer en werk ik bij het zoeken naar risicobeperking, reductie van kosten en de continuïteit van bedrijfsprocessen.

Mijn visie

Mijn missie

Wat beweegt mij met deze website?

Iedereen is bezig aan te geven dat er dingen moeten veranderen in de zorg. We  spreken er vaak over, de zorg onbetaalbaar, de zorg zonder de juiste mensen. Nieuwe producten. 

Echter mijn verhaal start eerder met samenwerken, dit praktisch en niet alleen theoretisch. De verspilling in de zorg en hiermee ons geld is groot. Grip op de situatie is 

album-art
00:00

Kennis

Vaardigheden

Mijn werkgevers van 1983 tot nu

Vanaf 1983 ben ik werkzaam in de techniek en zorg, dit op het snijvlak van techniek, producten, opleidingen meer dan 40 jaar, klik op het visitekaartje.

Wat zouden we zijn zonder humor.. 🙂

Humor kan helpen om een onderwerp op een relatieve manier te belichten, veel pareltjes zijn herkenbaar. Zie ook Pieter Derks met zijn PDF je… en de Omdenkers met ja maar en ja. In de reclame wereld is het niet anders, kijk naar mijn favoriete reclame over van  “doe maar een…. naar de bewuste keuze.