Over mij Tiemen Hamstra

Vanaf mijn vroege jaren heb ik al een passie voor techniek, de onderdelen, de constructies, de toepassingen. Mijn opa gaf me ooit een meccano doos cadeau.

De start van mijn technische ontdekkingsreizen. Vele jaren later kreeg ik mijn eerste electronica bouwdoos

Nu zoveel jaren later kent mijn generatie, 55 plus de bevlogenheid van het bouwen, schroefjes, moertjes, nog steeds. Bouwen maar.

 

Mijn visie

Mijn missie

Wie ik ben

Mijn eigenschappen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus.

Waar ben ik goed in
Energiek 90%
Balanced communication
Potential life coach

As Featured In:

0
Completed Projects
0 +
cups of green tea
0
Working Hours

Life Insurance You'll Love.
Take Care of What Matters Most!

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

De levenslessen van Einstein, zijn ze nog actueel, ik denk het zeker!
Volg je nieuwsgierigheid.

Hij zei, ik heb geen talent, ik ben alleen gepassioneerd nieuwsgierig! Hier zit uiteraard een grote kern van waarheid in, hoe vaak zeggen wij niet ik heb geen talent, maar wij hebben allemaal een talent, als je maar nieuwsgierig genoeg bent! 

Doorzettingsvermogen is onbetaalbaar.

Het is niet zo dat ik zo slim ben, het is gewoon dat ik langer bij het probleem blijf. Ook al lukt iets niet meteen, als je erin geloofd en het blijft proberen zal het uiteindelijk het gewenste resultaat bereiken.

Focus op het nu.

“Elke man die veilig kan autorijden terwijl hij een mooi meisje kust, geeft gewoon de kus niet de aandacht die hij verdient. Dit heeft denk ik geen verdere uitleg nodig, The Present Moment, daar is waar het gebeurt…

Verbeelding is krachtig.

Verbeelding is alles. Het is het begin van iedere creatie. Verbeelding is belangrijker dan kennis? Als je er niets bij voor kunt stellen, zal jij het ook niet kunnen maken, dat is een feit, onbewust doen wij het de hele dag, Maar het is toch de moeite waard om hier eens bewust bij stil te staan.

Maak fouten.

“Een persoon die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nog nooit iets geprobeerd.” Wat zijn wij toch bang om fouten te maken, bang om kritiek te krijgen.. maar na het lezen van de vorige zin, is dit voor goed voorbij, toch?!

Leef in het nu!.

Leven in het hier en nu, vandaag! De toekomst komt snel genoeg.

Waarde creëren.

Probeer niet het succes te zijn, maar om waardevol te zijn. De intentie om waardevol te zijn en waarde in iemands anders leven te brengen, zal je altijd heel veel voldoening geven en zeker een veel gelukkiger mens maken.

Val niet steeds in herhaling.

Krankzinnig, steeds hetzelfde te doen en verschillende resultaten verwachten? Je weet beter!

Kennis komt voort uit ervaring.

Informatie is kennis en de enige bron van kennis is ervaring. Wil je iets leren, zal je het vaak moeten doen. Ervaring maakt de meester. 

Leer de regels en vervolgens het spel.

Je moet de spelregels leren en dan moet je beter spelen dan wie dan ook.

Iemand die nooit een fout heeft gemaakt, heeft nooit iets nieuws geprobeerd.

We kennen het allemaal, veel personen hebben een perfectionistisch trekje en dan ligt de lat hoog en de tolerantie voor fouten is vaak laag.

‘Het’ moet perfect zijn en dat kan zowel gaan over jezelf als over de resultaten van je werk. Het grote gevaar is dat je jezelf niet toestaat om fouten te maken. Vrijwel niemand kan iets nieuws in één keer perfect doen. Door je fouten leer je, en door oefening kun je (inderdaad) perfectie bereiken. Je zou kunnen zeggen dat iemand die veel fouten maakt, veel heeft geleerd … Wat vind jij , maak jij genoeg fouten? Of hebben we nog wat leren…….

Oh hallo daar, welkom bij MEDTEK 👋
Het is leuk je te ontmoeten.

Meld je aan om elke maand geweldige inhoud in je inbox te ontvangen.

We spammen niet! Lees ons privacybeleid voor meer info.